Izvor:
31.10.2019 u 12:53
0

MINISTAR ZA RADI I ZAPOŠLJAVANJE: Razgovarao sa Centrom za zaštitu dece o izgradnji sportskog balona!

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Ðorđević razgovarao sa direktorom Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zoranom Milačićem o izgradnji sportskog balona koji će koristiti oko 300 korisnika ove ustanove.

Kako je saopštilo Ministarstvo za rad, sportski balon će biti izrađen po najmodernijim standardima i prilagođen njihovim potrebama.

Ðorđević je istakao je da resorno ministarstvo podržava svaki način poboljšanja uslova života korisnika socijalne zaštite i za to se aktivno zalaže.

Fizička aktivnost je bitna za svakog čoveka, ukazao je Ðorđević, dodajući da veruje da će ovaj sportski centar biti mesto gde će svi korisnici pronaći neki sport koji im odgovara i utiče na njihov kvalitetniji život i bolji fizički razvoj.

"Kao neko ko se i privatno bavi sportom i zalaže se za promociju istog, posebno kod mladih, smatram da je izgradnja ovog sportskog balona odlična ideja i Ministarstvo će ovu inicijativu podržati u svakom smislu. Zaista želimo da naši korisnici imaju najbolje uslove za život i trudimo se da im to i omogućimo kako bi bili zadovoljni, srećni i sigurni da država zaista misli na njih", poručio je Ðorđević.

Milačić je naveo da Centar nikada nije imao adekvatan prostor gde bi korisnici mogli da se bave sportom u zimskom periodu i da će ovaj sportski balon biti od velike važnosti za njihov razvoj.

"Ova multifunkcionalna sala, u kojoj je zamišljeno da budu tereni za fudbal, košarku, rukomet, teretana i svlačionice, biće veoma korisna za svu našu decu i mlade koji žive u našim ustanovama. Plan je da sportski balon bude izgrađen u sklopu našeg doma ''Jovan Jovanović Zmaj'', a moći će da ga koristi oko 300 korisnika centra", rekao je Milačić

tanjug.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter