Izvor:
29.10.2019 u 10:34
0

KRAJ DRAME: Deca Slavice Burmazović stigla u Beograd! (FOTO)

Deca Slavice Burmazović, koju je njen bivši suprug, Turčin, pre četiri godine, na prevaru, odveo, prvo u Tursku, a zatim u Iran, stigla su danas pre podne u Beograd.

AVION KATAR ERVEJZA sleteo je na aerodrom "Nikola Tesla" sa troje otete Slavične dece nešto posle 10 sati.

Deca koju Slavica nije videla godinama danas imaju 15, 14 i osam godina.

Danas je prvi dan ostatka naseg zajedničkog života, naše srećem – rekla je njihova majka Slavica za Tanjug pred sletanje aviona.

Ona je izrazila nadu da se nijednoj majci tako mešto nikada neće dogoditi.

Deca su stigla na beogradski aerodrom u organizaciji Ministarstva spoljnih poslova Srbije, a Slavica kaže da je za tu neizmernu sreću zahvalna ministru Ivici Dačiću i ambasadoru Srbije u Iranu Draganu Todoroviću.

Posle četiri godine od otmice i više od tri godine od pravosnažne presude turskog suda, na osnovu dogovora ministra Dačića i ministra inostranih poslova Irana Muhameda Zarifa, deci je omogućeno da se vrate majci Slavici Burmazović.

Decu je dopratio naš ambasador u Iranu Dragan Todorović, a dočeku su prisustvovali i Dačić, generalni sekretar MSP-a Veljko Odalović i brojne novinarske ekipe.

Sa Slavicom je, dve sestre i brata, dočekao i njen sin iz prvog braka.

Bivši suprug Slavice Burmazović, Turcin, odveo je troje dece bez majčine dozvole 2015. godine u Tursku.

Prvostepenom presudom suda deca su u martu 2016. godine vraćena majci, ali je on uprkos zabrani, napustio teritoriju Turske i otišao s decom u Iran.

Izvor: Tanjug
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter