NAGRADE OSNOVNOM SUDU U KRUŠEVCU: Za rešenje i inovacije sudstva!

 Udruženje sudija i tužilaca Srbije (UST) čestitalo je danas Osnovnom sudu u Kruševcu, predsedniku suda Slobodanu Ivanoviću i svim sudijama i radnicima tog suda na nagradama koje je sudu dodelila Komisija Vrhovnog kasacionog suda zbog izuzetnih uspeha u radu.

Osnovnom sudu u Kruševcu dodeljena su tri prestižna priznanja - za rezultate u rešavanju starih predmeta, za doprinos unapređenju efikasnosti i kvaliteta sudskog sistema, kao i za inovacije koje su doprinele poboljšanju rada suda, navodi se u saopštenju ovog strukovnog udruženja.

UST poručuje da ovakav uspeh zahteva da bude jasno prepoznat i uvažen kao najbolji primer dostojanstva, savesnosti i stručnosti u radu, koji treba slediti, jer su kako napominje dovoljno su bili vidljivi samo oni koji svojim postupcima urušavaju dostojanstvo i ugled pravosuđa i izazivaju prezir i nepoverenje građana u rad pravosudnih organa.

U svojim zalaganjima za bolje, efikasnije i uglednije pravosuđe, UST smatra da još više treba da budu vidljivi oni koji na najbolji način demonstriraju koliko pravosudna profesija može da se poštuje, i da se tako na najbolji način unapređuje ugled svih koji pripadaju pravosuđu.
 

 

tanjug.rs
Foto: pixabay

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro