Izvor:
27.09.2019 u 10:51
0

AMSS: Saobraćaj umeren, bez čekanja na graničnim prelazima!

Na autoputevima kao i na ostalim najfrekfentnijim putnim pravcima širom naše zemlje saobraćaj je umerenog intenziteta dok u kasnijim popodnevnim i večernjim satima možemo očekivati veći broj vozila i pojačan saobraćaj.

I prognoza vremena ide na ruku vozačima s obzirom na to da padavina neće biti i da će prohotnst puta biti dobra.

Prema poslednjim informacijama JP "Putevi Srbije" na naplatnim rampama nema zadržavanja, kao ni na graničnim prelazima za putnička vozila.

Zadržavanje teretnih vozila na Horgošu na izlazu iz zemlje se čeka 240 minuta, a Kelebiji 60 minuta, na Batrovcima 180 minuta.

Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i često promenljivo.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter