Izvor:
26.09.2019 u 10:17
0

PARAĆINCI DOBILI FONTANU NA POKLON: Bekvalčeva prva UBACILA DUKAT!

U okviru uređenja gradskog trga, bivšeg parkinga u Ulici Kralja Petra, u Parćinu je otvorena fontana, poklon grada građanima povodom Dana opštine, 27. septembra.

Obilazeći fontanu s predsednikom opštine Sašom Paunovićem, pre pet dana pevačica Nataša Bekvalac u fontanu je ubacila dukat, rekli su građani Paraćina.

– Uređenjem prostora bivšeg parkinga u Ulici Kralja Petra, izgrađenom nove fontane i sređivanjem trga, građani su dobili lepše, modernije i oplemenjeno mesto za boravak u samom centru – rekao je na konferenciji za medije Paunović.

Reč je o prostoru od 2.500 kvadratnih metara, a fontana je trapezastog oblika, u crnom granitu, sa svetlosnim efektima u bojama srpske zastave, a mlazevi rade u tri režima, objasnio je Paunović i dodao da se trg uređuje po želji Paraćinaca.

On je dodao da je na trg vraćena stara kaldrma, a ceo projekat je uređenje pešačke zone od zgrade novog Kulturnog centra do glavne ulice. Oko fontane je postavljeno osam lepo dizajniranih klupa za predah a okolo su kafići.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva, Facebook Printscreen Infocentrala

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter