Izvor:
09.09.2019 u 14:13
0

POTOP U SUBOTICI: Najkritičnije ispod železničkog podvožnjaka!

Jako nevreme praćeno kišom i gradom pogodilo je oko 14 sati Suboticu, a za kratko vreme pala je ogromna količina kiše, pa je veliki broj ulica poplavljen.

Najkritičnije je ispod železničkog podvožnjaka koji je potopljen zbog ogromnog priliva vode, pa je saobraćaj obustavljen.

Vatrogasci i komunalci su angažovani na izvlačenju vozila švedskih registarskih oznaka koje je ostalo zaglavljeno u vodi ispod nadvožnjaka.

Prema prvim informacijama, vetar je na Paliću polomio nekoliko stabala.

Oblačnost sa pljuskovima, grmljavinom, jakim, ponegde i olujnim vetrom u naredna dva sata premeštaće se preko severnog i srednjeg Banata dalje na severoistok, objavio je RHMZ.

U Sremu i Bačkoj postepeno slabljenje intenziteta kiše.

Povremeni pljuskovi i grmljavina očekuju se u zapadnoj Srbiji, pojedinim delovima Beograda, kao i u planinskim predelima na jugoistoku zemlje.

Na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju duvaće umeren i jak jugoistočni vetar sa najjačim udarima na jugu Banata, povremeno do 25 metara u sekundi, sa tendecijom postepenog slabljenja.

Prethodno je objavljeno upozorenje da se u poslepodnevnim satima, na severu Srbije lokalno očekuju kratkotrajne vremenske nepogode.

Očekuju se obilni pljuskovi sa količinom padavina većom od 20 mm za kratak vremenski period, pojava grada i olujni vetar.

Izvor: Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter