Izvor:
24.08.2019 u 18:30
0

PRVI BEOGRADSKI MUSIC WEEK FESTIVAL: Najpopularniji pevači i grupe na jednom mestu a ulaz je besplatan!

Prvi beogradski Music Week festival okupiće više od 15 najvećih zvezda pop, trep i narodne muzike, a večeras publiku očekuju fenomenalni nastupi.

Večeras će publika moći da uživa u nastupima legende regiona grupe Hari Mata Hari, nakon koje nastupa jedna od najboljih pop pevačica sa naših prostora, Nina Badrić. Mega zvezda Lepa Brena počinje svoj nastup u 22:30h, nakon nje na binu stupa Aca Lukas, a drugo festivalsko veče zatvara Darko Lazić.

Prvi festivalski dan je počeo nastupom Saše Kovačevića koji je publiku zagrejao za nastupe najvećih zvezda iz regiona i najavio odličnu žurku na Ušću. Uz najbolje hitove pevača publika je pristizala u velikom broju, a očekivanja organizatora su bila da će dobra muzika okupiti više desetina hiljada ljudi. Nakon nastupa Saše Kovačevića, publiku je pozdravila Jelena Rozga. Veliki hitovi iz njene solističke karijere, ali i iz doba kada je bila član benda Magazin pevalo je sa njom na hiljade ljudi u publici. Šarmanta Jelena u svom bloku otpevala je "Minus i plus", "Razmažena" i mnoge druge hitove.

U više od sat vremena, srca mnogih zaljubljenih razgalio je Toni Cetinski. Uz pesmu "Krik" najavio je odličan provod, a onda su usledili hitovi "Umirem 100 puta dnevno", "Onaj ko te ljubi sretan je", ali i pesme Dina Dvornika i prelepa arija kojom se pevač iza ponoći pozdravio sa beogradskom publikom i prepustio binu Dragani Mirković. Nakon nastupa mnogima omiljene pevačice, koja je priredila neviđeni spektakl, nastupio je Dženan Lončarević. Sa njim je publika uživala do ranih jutarnjih časova.

Poslednji dan festivala rezervisan je prevashodno za trep i pop zvuk. Nakon Angelline, čiji nastup počinje u 20h, na scenu stupa trep kraljica regiona, Senidah. Nakon nje očekuje se nastup Sare Jo, a zatim i Katarine Grujić. Jedan od trenutno najpopularnijih producenata i hitmejkera, Coby, nastupa posle poznatih dama, a nakon njega na stejdž stupaju regionalne mega zvezde Buba Corelli i Jala Brat. Za spektakularno zatvaranje Music Week-a zadužena je Maya Berović. Ulaz na festival je besplatan, a sve što je potrebno jeste da sa Google Play ili App Store-a skinete besplatnu mobilnu aplikaciju Keep App. Skinuta aplikacija služi kao besplatna ulaznica.

Izvor: B92
Foto: AdriaFest/ printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter