Izvor:
21.08.2019 u 11:39
0

MIHAJLOVIĆ: Mi smo spremni za rušenje objekta na Kopaoniku!

Ministarstvo građevinarstva Srbije spremno je da izvrši sve što je potrebno po pitanju rušenja nelegalnog objekta na Pančićevom vrhu na Kopaoniku koje je najavio ministar policije Nebojša Stefanović, izjavila je danas ministarka Zorana Mihajlović.

Ona je odgovarajući na pitanja novinara rekla da neće biti novog zakazivanja rokova za rušenje objekta od strane Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

– Čuli ste ministra policije, on je rekao da će se to u najskorijem roku desiti, da neće ostati ni kamen na kamenu. Ministarstvo građevinarstva je potpuno spremno da izvrši sve što je potrebno, ako zavisi od nas, a ne zavisi od nas više. Nema ponovnog zakazivanja datuma rušenja, kada se jednom zakaže rušenje, MUP treba da kaže kada to žele da urade i onda se ide u to. Stefanović je u Novom Sadu sve rekao na tu temu – navela je Mihajlovićeva.

Ministar policije Stefanović je nedavno najavio da će najkasnije do kraja godine biti srušen sporni objekat.

Nesporno je da je objekat nelegalan i ono što mogu da vam kažem jeste da će taj objekat do poslednje cigle biti srušen. Neće ostati trunčica od njega. Pokazaće se vladavina prava – poručio je Stefanović.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter