Izvor:
20.08.2019 u 15:34
0

LAOS: U nesreći turističkog autobusa poginulo najmanje 13!

Najmanje 13 ljudi je poginulo, a 31 osoba je povređena pošto je autobus s kineskim turistima sleteo sa puta u Laosu, saopštila je danas kineska ambasada u glavnom gradu te zemlje Vijentijanu.

U autobusu je u trenutku nesreće bilo 44 Kineza i dvoje državljana Laosa, vozač i vodič.

Nakon što je autobus kasno sinoć skrenuo sa puta i upao u jarak, pokrenuta je spasilačka operacija u planinskom predelu gde su putevi loši, prenosi Rojters.

Uzrok nesreće još nije utvrđen.

Autobus je putovao iz Vijentijana ka 300 kilometara udaljenom Luang Prabangu, drevnoj prestonici koja je na Uneskovoj listi svetske baštine.

Broj kineskih turista u Laosu svake godine raste, a prošle godine ih je, prema zvaničnim podacima, bilo više od 800.000.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter