Izvor:
18.08.2019 u 15:21
0

MANDIĆ: Nova velika ekonomska pobeda Srbije! Danas će ovaj put biti deo koji će venčati Srbiju sa Crnom Gorom i svakako sa morem!

Lider crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta Andrija Mandić istakao je danas da novi auto-put Miloš Veliki venčava Srbiju sa Crnom Gorom, i svakako sa morem.

Mandić je, u svom obraćanju kod isključenja za Ub, podsetio da je kralj Nikola, nakon oslobođenja Bara, rekao da je Crna Gora dobila izlaz na more, i da se time Srbija venčava sa morem.

– Danas će ovaj put biti deo koji će venčati Srbiju sa Crnom Gorom i svakako sa morem. Verujem da će Luka Bar i železnička pruga Beograd-Bar biti glavni oslonac za ekonomski oporvak Crne Gore – kazao je on dodajući da su preci uvek znali gde treba da se oslone i gde treba da se kreću.

Izrazio je žaljenje što se u Crnoj Gori vodi antisrpska politika i što niko neće da kaže da se gradi autoput Bar-Beogard, već govori samo o Bar-Boljare.

– Taj auto-put bio bi besmislen ako se ne nastavi tamo gde je i glavni put Crne Gore ka Evropi, a to je Beograd – istakao je Mandić.

Kazao je da je veoma srećan što može da bude deo važnog istorijskog trenutka, kada Srbija ostvaruje još jednu veliku ekonomsku pobedu.

– Radujemo se jer znamo da to nije samo pobeda Srbije, već svih nas. Kada su pre mnogo decenija Srbija i Crna Gora spajane železnicom jedan naš čuveni srpski književnih iz Crne Gore dao je predlog da želi da finansira metar pruge koji spaja Srbiju i Crnu Goru. Ovo nije metar, već imamo 100 kilometara auto-puta koji ide ka Crnoj Gori – naglasio je Mandić.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter