Izvor:
22.10.2016 u 14:31
0

DANAS PRESTAJU PADAVINE: Očekuje nas znatno toplije vreme!

U Srbiji će ujutru i pre podne na severozapadu i zapadu, posle podne i u ostalim krajevima doći do postepenog prestanka padavina i delimičnog razvedravanja, a najviša temperatura biće od 12 do 16 stepeni Celzijusa.

Vetar će biti slab, severozapadni, uveče i tokom noći u skretanju na južni i jugoistočni, dok će jutarnja temperatura biti od sedam do 11 stepeni, saopštio je Republički hdirometeorološki zavod.

U Beogradu će danas tokom većeg dela dana biti umereno oblačno i suvo, samo još ujutru pretežno oblačno, povremeno sa
kišom.

Vetar će biti slab, severozapadni, uveče i tokom noći u skretanju na jugoistočni, jutarnja temperatura oko devet, a najvisa dnevna oko 13 stepeni.

KIada je reč o izgledima vremena za narednih sedam dana, do 29. oktobra, RHMZ prognozira da će do utorka u jutarnjim satima biti mestimično magla, koja će se ponegde po kotlinama zadržati i pre podne.

U toku dana biće pretežno sunčano i osetno toplije, ponegde uz prolaznu umerenu oblačnost. U Timočkoj Krajini biće oblačno i hladnije.

U nedelju će u košavskom području jugoistočni vetar biti u postepenom pojačanju, a u ponedeljak posle podne i u utorak u Podunavlju i južnom Banatu sa udarima olujne jačine.

Od srede pretezno oblačno i svežije, mestimično sa kišom. Vetar u slabljenju.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter