Izvor:
12.08.2019 u 17:01
0

STANJE NA PUTEVIMA: Na graničnim prelazima čeka se od 20 do 50 minuta!

U ranim večernjim satima AMS S očekuje lakšu vožnju zbog prijatnijih temperatura, ali istovremeno očekuje i nešto više vozila na autoputevima i glavnim putnim pravcima u Srbiji, zbog čega vozačima savetuje punu opreznost u vožnji uz poštovanje svih saobraćajnih propisa.

Na naplatnm stanicama vozila se ne zadržavaju, saopštili su Putevi Srbije.

Na putničkim terminalima na graničnim prelazima vozila se, međutim, zadržavaju, a vreme zadržavanja je: 30 minuta na Batrovcima i Gradini (ulaz, a 50 na izlazu iz zemlje), 20 na Preševu, 45 na Gostunu i na ulazu i izlazu iz zemlje, 40 na izlazu na prelazu Šipljani, a 20 minuta na ulazu u zemlju na tom prelazu.

Teretna vozila ne čekaju na graničnim prelazima, saopšteno je iz Uprave granične policije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter