Izvor:
16.06.2019 u 11:06
0

JAGODINA: Velike gužve na bazenima Akvaparka!

Na bazenima Akvaparka u Jagodine, danas je kao u košnici, a od samog otvaranja u 10 sati ispred ulaza se se stvorio dugačak red za ulaznice.

Do podne na bazene je ušlo oko 1.000 ljudi, nerečunajući one sa mesečnim kartama, a očekujemo da će ih danas biti oko 4.000, izjavio je sportski direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu Akvapark, Zoran Gligorijević.

Mnogi su, da bi našli spas od visoke temperature, iskoristili današnji dan i veliki verski praznik Svetu Trojicu, došli u Akvapark, iz mnogih gradova Srbije, cele porodice, ima i stranaca, naveo je Gligorijević.

Osim u bazenima, velika gužva je i na toboganima i na ležaljkama ispod suncobrana. Punom parom rade i restorani brze hrane i kafe poslastičarnice.

Akvapark u Jagodini ima sedam bazena, jedan je olimpijskih razmera, tobogane dužine oko 800 metara, šest restorana, a o sigurnosti kupača brinu licencirani spasioci, dežuraju lekarske ekipe.

Po ceo dan muzika "uživo", nastupaju plesne grupe, organizuju se animacije. Akvapark ima parkiralište za 1.000 automobila koje je besplatno.

Letnja sezona u Akvaparku u Jagodini, koji je izgrađen pre 13 godina i najstariji je u Srbiji, počela je u subotu, kada je kupanje za sve posetioce bilo besplatno a posetilo ga je 6.000 ljudi.

Pojedinačne ulaznice za bazene Akvaparke su 500 dinara za odrasle i 300 za decu do 12 godina. Mesečna karta, samo za Jagodince, iznosi 2.000 i 1.000 dinara.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter