Izvor:
22.04.2019 u 16:38
0

AMS S SAOPŠTAVA: Veća zadržavanja na graničnom prelazu Horgoš!

Vozače će i večeras pratiti dobra prohodnost puteva suvi kolovozi, dobra vidljivost i nešto pojačan intezitet saobraćaja shodno prvom radnom danu u nedelji, te iz AMS S savetuju vozačima da zbog većeg broja deonica na kojima se izvode radovi koriste obilaznice, a na pojedinim i alternativne puteve.

Meteorolozi upozoravaju na na vetar, slab i umeren južni i jugoistočni, a u košavskom području u toku noći jak.

U toku noći doći će i do naoblačenja s kišom, najpre na jugozapadu, a do jutra i na severu zemlje.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Iz Uprave granične Policije informacija da na izlazu iz zemlje na prelazima Ðala, Bačka Palanka, Bogojevo i Horgoš II putnička vozila čekaju oko 60 minuta.

Na graničnom prelazu Bački Vinogradi čeka se oko dva sata, taklođe na izlazu iz zemlje, dok se na Horgošu čeka oko 30 minuta.

Međuzona između Srbije i Mađarske je puna, što produžava čekanje.

Na teretnim terminalima zadržavanja su 60 minuta na Bogojevu, 90 na Horgošu, 120 na Kelebiji i na prelazu Sremska.

Na Batrovcima teretna vozila čekaju šest sati, na prelazu Bačka Palanka pet, dok je na prelazu Šid zadržavanje sedam sati.

Izvor: Tanjug
Foto: Kamereuživo/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter