Izvor:
14.09.2016 u 19:29
0

NEDELJA PORODIČNOG JEDINSTVA: Besplatan prevoz za trudnice i porodilje!

Za sve trudnice i porodilje iz Ginekološko akušerske klinike "Narodni front" danas je bio organizovan besplatan prevoz iz bolnice do kuće, a u okviru Nedelje porodičnog jednistva.

Prevoz, kao i celu Nedelju, organizovala je organizacija Porodični sabor, kojoj se pridružilo i to beogradsko porodilište.

Kako je rekao Branko Antić, iz Porodičnog sabora, organizatori Nedelje porodičnog jedinstva žele tom akcijom da poruče da je potrebno povećati natalitet u našoj zemlji.

Cilj akcije je, dodao je, jačanje porodice kako bi ona postaala stub našeg društva. Humanitarnu akciju je podržao Radio Beotaksi, koje je nove i buduće mame prevezao do njihovih domova, kao i još dva donatora koji su darovali poklone sa neophodnim stavrima za bebe u prvim danima života.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter