Izvor:
12.10.2018 u 16:35
0

Mihajlović o novim projektima sa delegacijom Ruskih železnica!

Realizacija novih projekata poput izgradnje dispečerskog centra, rekonstrukcije pruge Beograd – Bar i dodatnih radova na pruzi Stara Pazova – Novi Sad bile su danas teme razgovora ministarke za građevinarstvo, infrastrukturu i saobraćaj Zorane Mihajlović i zamenika generalnog direktora Ruskih železnica Aleksandra Mišarina.

Ti projekti su vredni 500 miliona dolara, a Mihajlović je rekla da je Mišarin danas obišao radove na brzoj pruzi Beograd – Budimpešta, deonici Stara Pazova – Novi Sad, koji se finansiraju iz ruskog kredita.

– Mišarin je zadovoljan radovima, a 38 odsto radova je na vijaduktu i tunelu. Sve to izgleda impresivno upravo tako kako bi svaka Vlada poželela da ima takvo gradilište – kazala je ministarka u Vladi Srbije na zajedničkoj konferenciji za novinare sa Mišarinom.

Istakla je da je najponosnija na reforme koje su urađene u železničkom sektoru u Srbiji.

Mihajlović je rekla novinarima i da se na sastanku razgovaralo o predstojećoj poseti predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina Srbiji, koja je planirana za januar.

Izvor: Blic.rs
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter