Izvor:
24.09.2018 u 06:31
0

VOZAČI, OPREZNO U SAOBRAĆAJU: Prilagodite brzinu zbog kiše, klizišta i odrona!

Vozače danas očekuje pravi jesenji dan s nižim temperaturama, kao i najavljenim padavinama i jakim olujnim vetrom, što će doneti više vode na putevima širom zemlje, a očekuju se i povećan broj aktiviranih klizišta i česta pojava odrona, najviše na Dunavskoj, Drinskoj i Ibarskoj magistrali, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Od 24. septembra do 1. oktobra, u periodu od 07.00 do 19.00, izvodiće se radovi na redovnom održavanju kolovozne konstrukcije na delu državnog puta I A reda broj 1, od petlje "Beograd" do petlje "Surčin", na Obilaznici oko Beograda. U toku radova saobraćaj će iz pravca Šida ka petlji "Ostružnica" biti preusmeren preko službenog prolaza na kolovoznu traku suprotnog smera, gde će se odvijati preticajnom saobraćajom trakom. Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka petlji "Ostružnica" odvijaće se zaustavnom saobraćajnom trakom, dok će za saobraćaj biti zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka.

Radovi na delu auto-puta Subotica – Novi Sad, u zoni bivše naplatne stanice "Sirig" u smeru ka Novom Sadu, završeni su i saobraćaj se odvija normalno.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a učesnici u saobraćaju se putem portala postavljenih na auto-putevima redovno obaveštavaju o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama.

Ni na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, dok je na teretnim terminalima čekanje na GP Batrovci 180 minuta, a na GP Šid 120 minuta, saopštila ja Granična uprava.

Izvor: Kurir.rs
Foto: factor.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter