ISKLJUČENA FONTANA NA SLAVIJI: Zbog udarca oštećen mehanizam i bazen!

 

 

 Fontana na Slaviji isključena je zbog oštećenja nakon što je oštećena zbog udara kombi vozila prilikom saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila, vrše se provere kolika su oštećenja i nakon popravki u toku dana biće puštena u rad.

Kako je za Tanjug rekao Darko Glavaš iz Uprave grada jutros se dogodio saobraćajni udes na kružnom toku Slavija u kojoj su učestvovala tri vozila, a od jačine udara jedno od njih velikom silinom udarilo je u muzičku fontanu .

Glavaš je precizirao da je reč o kombi vozilu Ford tranzit, beogradskih tablica, kojim je upravljalo lice starosti 52 godine, a koje je zbog povreda zadobijenih u nesreći prebačeno u Urgentni centar i tamo je na ispitivanju, a ekipe saobraćajne policije istražuju okolnosti zbog kojih je došlo do sudara. 

- Od posledica sudara vidljiva su oštećenja na spoljašnjem delu fontane i ona je iz bezbednosnih razloga isključena. Ekipe vodovoda i kanalizacije sa ekipama Direkcije za građevinsko zemljište istražuju i utvrđuju stepen oštećenja - naveo je Glavaš.

Kako je u JKP Vodovod i kanalizacija rečeno prilikom udarca kombija u fontanu nije oštećen mehanizam, kao ni bazen. 

- Tokom dana biće izvršena zamena oštećenih spoljnih ploča. Čim zamena bude završena fontana će biti puštena u rad -

 

Izvor: Tanjug
Foto:  Twitter/Tanjug

 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost