Izvor:
16.12.2017 u 16:39
0

HAOS NA SLAVIJI, KOMBIJEM SE ZAKUCAO U FONTANU: Voda isključena zbog lančanog sudara!

Fontana na Slaviji isključena je zbog oštećenja nakon što je oštećena zbog udara kombi vozila prilikom saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila, vrše se provere kolika su oštećenja i nakon popravki u toku dana biće puštena u rad.

Kako je rekao Darko Glavaš iz Uprave grada jutros se dogodio saobraćajni udes na kružnom toku Slavija u kojoj su učestvovala tri vozila, a od jačine udara jedno od njih velikom silinom udarilo je u muzičku fontanu. Glavaš je precizirao da je reč o kombi vozilu Ford tranzit, beogradskih tablica, kojim je upravljalo lice starosti 52 godine, a koje je zbog povreda zadobijenih u nesreći prebačeno u Urgentni centar i tamo je na ispitivanju, a ekipe saobraćajne policije istražuju okolnosti zbog kojih je došlo do sudara.

– Od posledica sudara vidljiva su oštećenja na spoljašnjem delu fontane i ona je iz bezbednosnih razloga isključena. Ekipe vodovoda i kanalizacije sa ekipama Direkcije za građevinsko zemljište istražuju i utvrđuju stepen oštećenja – naveo je Glavaš.

Kako je u JKP Vodovod i kanalizacija rečeno prilikom udarca kombija u fontanu nije oštećen mehanizam, kao ni bazen.

– Tokom dana biće izvršena zamena oštećenih spoljnih ploča. Čim zamena bude završena fontana će biti puštena u rad –

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/Nina Todorovic‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter