Izvor:
08.07.2016 u 19:56
0

BI-BI-SI POZIVA TURISTE U BEOGRAD: Nećete verovati šta su naveli kao turističku atrakciju

Jedna od glavnih turističkih ponuda glavnog grada postale su i Beogradske pijace o čemu govori i poseta ekipe programa „Bi-Bi-Si travel“ koja je prethodnih nekoliko dana boravila u glavnom gradu.

Ekipa Bi-Bi-Si travela posetila je sve znamenitosti i simbole srpskog glavnog grada, a prilikom obilaska Zemuna upoznali su se i sa pijacom „Zemun“.

Na taj način ekipa poznate svetske televizije imala je mogućnost da vidi, ne samo arhitekturu Zemuna, već i da porazgovara sa poljoprivrednim proizvođačima i sa sugrađanima koji namirnice za život kupuju na ovoj pijaci.

Pijaca „Zemun“ predstavlja srž istoimene opštine i mesto gde se može videti realan život građana Zemuna, a posetioci su mogli da ponesu sa sobom nešto što je karakteristično za Srbiju.

Bi-Bi-Si travel je program turističkog karaktera i informiše javnost o životu u svetskim metropolama. U sklopu serijala koji će biti prikazan u septembru, gledaoci ovog programa imaće priliku da se upoznaju sa tri azijske i tri evropske metropole među kojima je i Beograd.

Izvor: RTS
Foto: Twitter/ mondo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter