Izvor:
16.10.2017 u 19:47
0

BEOGRADSKE ELEKTRANE: Grejna sezona počela je danas!

Grejna sezona počela je danas, a pomoćnik direktora "Beogradskih elektrana" Petar Vasiljević rekao je da sve toplane rade i da se toplotna energija isporučuje potrošačima, ali da će se prema prognozi donositi odluke o grejanju narednih dana.

"S obzirom na prohladno jutro, doneli smo odluku da grejemo naše potrošače", rekao je Vasiljević.

"Narednih dana pratićemo prognozu, analiziraćemo i donositi odluku o potrebi grejanja svakog narednog dana", rekao je Vasiljević.

S obzirom da je pred nama Miholjsko leto, Vasiljević kaže da će biti prekida u isporuci toplotne energije. Na pitanje da li bi zbog toga mogli biti umanjeni računi, Vasiljević je odgovorio da je obaveza Beogradskih elektrana da obezbedi temperaturu od 20 stepeni u stanovima.

"Pravilima rada je definisano kako ćemo grejati na visokim temperaturama. Kada je napolju ekstremno hladno mi grejemo 24 časa i ne tražimo dodatno plaćanje i tako ćemo se ponašati i narednih dana", rekao je Vasiljević.

Grejna sezona traje do 15. aprila, a ako bude hladno grejanje se produžava do 3. maja.

Izvor: Kurir
Foto: Građanin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter