Izvor:
25.04.2017 u 21:25
0

PROTESTI ONEMOGUĆUJU PRILAZ CENTRU: Ovo je plan kretanja kolone, a evo koje će ulice biti zatvorene! (foto)

Deo centralnih gradskih ulica i danas će biti zatvoren zbog protestne šetnje u organizaciji Inicijative “Ne da(vi)mo Beograd”, a dodatne gužve mogle bi da se stvore ako se obistine najave da će u većem broju pristići i gosti iz Novog Sada.

Okupljanje je u 18 časova, a kolona će zatim, prema najavama, krenuti Karađorđevom, Crnogorskom, pa kroz Gavrila Principa i Balkansku sve do Nemanjine gde će stati ispred zgrade Vlade Srbije.

U drugom delu nastaviće Ulicom kneza Miloša do Bulevara kralja Aleksandra gde je predviđeno da kolona skrene levo ka Starom dvoru da bi protest bio okončan ispred Skupštine grada Beograda.

Osim što će sve nabrojane ulice biti povremeno zatvorene u periodu između 18 i 21 čas, promene će pretrpeti i brojne linije javnog gradskog prevoza. To se odnosi na tramvaje 2 i 11 koji prolaze Karađorđevom ulicom, pa one koji idu kroz Nemanjinu (2, 3, 7, 9, 12), ali i kompletan saobraćaj koji prolazi kroz Kneza Miloša: od trolejbusa 40 i 41, preko autobusa 23, 37, 44, 52, 53, 56, 58, 74…

Takođe, alternativnim trasama će biti prinuđene da saobraćaju i 24, 26, 27 koji prolaze preko Trga Nikole Pašića na putu ka Bulevaru kralja Aleksandra.

ALTERNATIVNI PRAVCI

Za razliku od nekih ranijih protesta, ovaj neće zatvoriti Slaviju ni Trg republike, ali će barem u jednom delu biti neprohodan alternativni pravac ka Beogradskom sajmu – pored Kalemegdana i Karađorđeve.

Svima koji budu iz centra grada išli ka Banjici najbolje je da koriste pravac preko Slavije i Autokomande, a oni koji se zapute ka Čukarici, Rakovici, Obrenovcu, da to čine preko Slavije i autoputa do Mostarske petlje, a dalje redovnom trasom.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter