Izvor:
23.04.2017 u 16:44
0

HITNA POMOĆ IMALA PUNE RUKE POSLA Macura: Nije tačno da je čovek sa Fejsbuk slike UMIRAO NA ULICI!

Tokom noći dogodile su se četiri saobraćajne nesreće, u kojima nijedna osoba nije teže povređena, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Oko 20:14 sati kod Novobeogradskog buvljaka, muškarac starosti 60 i žena 61 godina, lakše su povređeni i prevezeni u Urgentni centar.

Na raskrsnici Zrenjaninskog i Ovčanskog puta oko 21:21 časova, ženska osoba starosti oko 48 godina pretrpela je lakšu povredu, istegnuće vrata, i potom prevezena u Urgentni centar.

Na raskrsnici Ustaničke i Kruševačke ulice, oko 22:21 sati, lakše su povređeni muškarac (50) i žena (46), koji su zbrinuti na licu mesta, a odbili su transport.

Na prelazu kod Pančevačkog mosta, lakše je povređena devojka starosti 15 godina i prebačena u Urgentni centar.

Pozivi tokom noći uglavnom su stizali od hroničnih bolesnika, najviše od asmatičara i hipertoničara.

Hitna pomoć imala je 104 intervencije od kojih 28 na javnom mestu. Intervencije na javnom mestu – čak 16 – bilo je zbog tuča koje su nastale širom Beograda.

Subota je, kako navodi portparolka, bio izuzetno naporan dan u kome je skoro svako stanje, u 131 intervenciji (35 na javnom mestu) bilo urgentno.

Macura je prokomentarisala sliku čoveka koji leži na Cvetkovoj pijaci, koja se pojavila na društvenim mrežama i u medijima, sa komentarima da taj čovek "umire", a Hitna pomoć se nije pojavila 15 minuta.

Ona je rekla da je ekipe Hitne pomoći, koja se našla na licu mesta, konstatovala da je taj čovek bio u alkoholisanom stanju, a ne u stanju opasnom po život, i da su ga prevezli na VMA na trežnjenje.

blic.rs
foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter