Izvor:
20.01.2017 u 14:47
0

Vesić NAJAVIO: „Bus plus“ postaju platne kartice!

Bus plus” kartice postaće platne, najavio je gradski menadžer Goran Vesić.

Prema njegovim rečima, kompanija koja je zadužena za naplatu i kontrolu karata u javnom prevozu potpisala je ugovor sa AIK bankom i “Masterkardom”, a nove legitimacije bi trebalo uskoro da budu dostupne građanima.

Tako, Beograđani koji budu nabavili novu “Bus plus” karticu moći će, prema Vesićevim rečima, da biraju da li će im ona biti i platežno sredstvo.

– To je velika novina. Kartica će biti uključena u takozvani lojaliti program, odnosno, njom će moći da se plaća u određenim radnjama. Za to će kupci dobijati i bonuse koji će im omogućiti popuste na cenu markice narednog meseca. Planirano je i da grad daje popuste građanima koji ovom karticom reše da plate račun “Infostana” – rekao je Vesić

Izvor: Telegraf.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter