Izvor:
27.12.2016 u 00:34
0

MALI: Grad BEOGRAD će deo novogodišnjih prihoda DONIRATI bolesnoj deci, ne odričući se dočeka!

– Akciju mnogih srpskih gradova koji se odriču novogodišnjih proslava zarad bolesne dece odlična i Beograd će joj se pridružiti, ali ne odričući se dočeka – kazao je gradonačelnik Siniša Mali.
Grad Beograd će deo prihoda od novogodišnjih proslava donirati udruženjima roditelja bolesne dece, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

Mali je na pitanje da li će i Beograd podržati akciju mnogih srpskih gradova koji se odriču novogodišnjih proslava zarad bolesne dece rekao da je ta akcija odlična i da će joj se Beograd pridružiti, ali ipak, ne odričući se dočeka.

Kako je rekao, najmanje dva miliona dinara Beograd će donirati Udruženju roditelja “Zvončica” čija su deca obolela od raka i udruženju “Debra” koje okuplja decu obolelu od bulozne epidermolize, retkog oboljenja kože, a ona su zbog velike osetljivosti, nazvana “deca leptiri”.

– Što više zaradimo od novogodišnjih praznika, više novca ćemo imati za ulaganje u humanitarne svrhe, za vrtiće, za zdravstvene ustanove – rekao je Mali.

On je najavio i da će se takva praksa nastaviti, te da će se od svake manifestacije čiji je grad Beograd pokretač, deo sredstava izdvajati za humanitarne svrhe.

Telegraf/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter