Izvor:
25.12.2016 u 14:46
0

Burna noć u Beogradu: Sinoć u glavnom gradu veliki broj intervencija Hitne pomoći i 3 SAOBRAĆAJNE NESREĆE!

Hitna pomoć je protekle noći u Beogradu imala veliki broj intervencija, a dogodile su se tri saobraćajne nezgode u kojima su ukupno četiri osobe povređene, među kojima i četvorogodišnje dete, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U 19:32 sati na uglu Danteove i Ulice Stevana Dukića, to dete je kao pešak, povređeno retrovizorom automobila i prevezeno u Tiršovu.

Na uglu Vidske i Mažuranićeve ulice u 20:51 sati povređena su dva muškarca, od kojih je jedan, 25 godina starosti, zadobio lakše povrede i prebačen u Urgentni centar, dok je drugi muškarac, star 44 godine, pregledan na licu mesta, odbio dalji transport i dobio uput.

U 21:15 sati na novom Novosadskom putu povređena je 25-godišnja muška osoba, koja je potom prebačena u Urgentni centar.

Tokom noći je bilo i alkoholisanih i tuča, ali su se za pomoć najviše javljali hipertoničari, srčani bolesnici i astmatičari, navela je Macura.

Kako je dodala, Hitna pomoć je noćas imala 151 intervenciju od kojih 18 na javnom mestu, dok je i juče zabeležen veliki broj intervencija – ukupno 179 od čega 55 na javnom mestu, uključujući šest saobraćajnih nezgoda od kojih nijedna nije bila sa teškom traumom.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter