Izvor:
26.11.2019 u 18:08
0

BEOGRADSKI FESTIVAL SPORTA: Večeras kolektivno gledanje na TRGU REPUBLIKE utakmice CRVENA ZVEZDA-BAJERN!

Beogradski festival fudbala održava se od danas do 28. novembra 5. put na Trgu republike, a vršilac dužnosti podsekretara za sport i omladinu Nikola Rajičić je na promociji festivala poručio da će posetioci moći da uživaju u malom i stonom fudbalu, ali i u merenju jačine šuta.

Rajičić je naglasio da će festivalu svakodnevno prisustvovati prvotimci "Zvezde" i "Partizana".

"Povod za druženje na festivalu kao i prethodnih puta, jeste utakmica Crvene zvezde koja se igra večeras, ali i igra Partizana u četvrtak. Ponosni smo što naši fudbaleri igraju u dva najelitnija fudbalska takmičenja, a to su Liga šampiona i Liga Evrope", rekao je Rajičić.

On je dodao da će sugrađani imati priliku da se druže sa svojim vršnjacima iz škole fudbala, kao i sa srpskim reprezentativkama.

Rajičić je podsetio na večerašnju utakmicu Crvena Zvezda – Bajern, kao i na meč AZ Alkmara – Partizan u četrvrtak.

"Kruna festivala jeste kolektivno gledanje utakmice Crvene Zvezde u Ligi šampiona i Partizana u Ligi Evrope na video-bimu postavljenom na Trgu republike", zaključio je Rajičić i pozvao sve Beograđene da dođu na trg, saopštio je Beoinfo.

Ovom prilikom podeljene su i karte za večerašnju utakmicu.

Gosti festivala biće i futsaleri "Zvezde".

Festival fudbala se po 5. put održava u organizaciji Grada Beograda.

Tanjug.rs
Foto: fss

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter