Izvor:
23.02.2019 u 12:23
0

NESVAKIDAŠNJA SLIKA NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU:Gudački trio oduševio sve koji su došli da probaju vina „Amante“!

Neverovatan duh mistike, sjajnog ukusa premijum vina „Amante“ promoterke maskirane i istovremeno primamljive za posetioce BeoWine sajma, u Beogradu, samo su deo neverovatne atmosfere koja je ove sezone potpuno drugačija na Sajmu turizma.

Gudački trio „Čarobne žice“, umnogome su doprinele da ovogodišnje izlaganje vina za sve posetioce bude potpuno drugačije, neviđeno do sada i kao odličan povod da se predstave noviteti prestižne vinarije Rubin,, sa najvećim površinama vinograda u Srbiji, zauzima čak 12 hiljada hektara pod vinovom lozom.

Posetioci su zastajali, da čuju sjajne zvuke, okuse najbolja vina, ali i čuju stručnu reč tehnologa, namenjenu svima koji bi da saznaju nešto novo.

– Dva nova premium vina – Amante, poptuno su osvojila tržište i poznavaoce ovog napitka.

Nastala su pažljivim odabirom sorti grožđa iz sopstvenih vinograda: Amante Aurora i Amante Carmen. Amante Aurora je vino dobijeno kupažom sorti Chardonnay i Sauvignon blanc, zlatno – žute boje, intenzivnog mirisa sa raskošnim obiljem aroma zrelog voća. Amante Carmen je dobijeno pažljivom kupažom stare srpske autohtone sorte Prokupac i francuskih sorti Marselan i Merlot odnegovanih na našem teroaru, intenzivne rubin crvene boje, sa jasnim tonovima sazrevanja u barik buradima od srpskog hrasta – rekla je Danijela Jovanović, direktor „Rubina“, naglašavajući da je godina za nama bila veoma uspešna. – Ostvaren je rekordan prinos, iz sopstvenih vinograda i otkupa obezbedili smo blizu 12 miliona kilograma grožđa, nastupali na najvećim vinskim sajmovima u svetu, dobili priznanja na prestižnim takmičenjima…

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter