Izvor:
16.01.2019 u 13:24
0

BEOGRAD: Izmene u saobraćaju tokom posete Putina!

Tokom posete predsednika Rusije Vladimira Putina u Beogradu će delimično biti izmenjen režim saobraćaja.

Prema rečima načelnika Uprave saobraćajne policije Grada Beorgada Dragana Bogosavca, prve izmene u saobraćaju mogu se očekivati već u toku večeri i noći, koje podrazumevaju zabranu parkiranja u zoni oko Hrama Svetog Save i malog broja ulica na Novom Beogradu.

Kako je rekao, sva vozila koja su parkirana na trasi, odnosno u ulicama kojom će se kretati predsednička kolona biće pomerena, radi sigurnosti.

Vlasnici vozila su dobili molbu da ih pomere, ako neko od sugrađana ne bude uklonio vozilo, ono će biti izmešteno na drugu lokaciju – rekao je Bogosavac.

Ulice će biti sukcesivno zatvarane kako se bude kretala predsednička kolona.

Bogosavac je rekao da se prve izmene u saobraćaju sutra očekuju kasno prepodne, od Aerodroma ka Novom Beogradu i još nekim pozicijama, i da će u određenim periodima biti potpuno zabranjeno kretanje vozila i pešaka u pojedinim delovima, kao i zabrana kretanja na reci i u vazdušnom prostoru.

S obzirom da se očekuje veći broj građana u centru grada tokom poslepodneva, Bogosavac je rekao da će biti izmena u saobraćaju u široj zoni centra, a da će građani biti informisani koje će ulice biti zatvorene ili delimično zatvorene, a gde će biti otežanog saobraćaja.

Uprava saobraćajne policije će preduzimati mere da nakon prolaksa predsedničke kolone saobraćaj što pre bude normalizovan – rekao je Bogosavac.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter