Izvor:
03.01.2019 u 09:24
0

SVE SLUŽBE U AKCIJI: Komunalci počeli sa čišćenjem snega u prestonici

Sve beogradske komunalne službe su u pripravnosti zbog najavljenih snežnih padavina, a u čišćenju snega biće angažovano oko 1.000 ljudi, izjavio je gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić.

Kako je rekao, pre nekoliko sati su stavljene u pripravnost službe trećeg reda JP ''Beograd puta'' i ostalih komunalnih preduzeća u prestonici.

Radojičić je naveo da će na ulicama Beograda biti angažovano oko 1.000 ljudi, oko 800 iz ''Zelenila'' i ''Gradske čistoće'' i oko 160 iz ''Beograd puta'', kao i da će 72 vozila da se koriste za čišćenje snega.

– Obično su prvi sati pod naletom padavina komplikovani i sigurno je da će komunalne službe podneti najveći deo tereta kao i uvek, ali svi zajedno moramo da damo svoj doprinos, da očistimo ispred svojih ulaza i zgrada i učinimo da grad bude lepši i funkcionalniji – rekao je Radojičić.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter