Izvor:
03.01.2019 u 09:13
0

KOLAPS U BEOGRADU: Putnici krenuli peške, sneg zavejao sve!

Autobuski saobraćaj u delovima beogradskih naselja Žarkovo, Cerak i Sremčica obustavljen je danas nešto pre 9.00 zbog zaleđenog kolovoza. Kolona sa autobusima na linijama 37, 50 i 89 nalazi se zaustavljena na nizbrdici kod semafora u Ulici Ratka Mitrovića.

Bolja situacija nije ni na Vidikovcu, gde se prevoz odvija veoma usporeno i to samo u pravcu ka gradu.

Nekoliko autobusa na liniji broj 52 zaustavljen je na raskrsnici ulica Ace Josimovića i Ace Mitrovića. Putnici iz tih autobusa nastaljau put pešice.

U Gradskom saobraćajnom preduzeću rečeno je da je stanje u Beogradu "katastrofalno" i da je autobuski saobraćaj obustavljen u celom Železniku i Sremčici.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter