Izvor:
27.12.2018 u 11:50
0

NOVI INFRASTRUKTURNI PROJEKTI: Beograd dobija pravi poslovni centar!

Prekoputa Beograda na vodi, u Bloku 18 na Novom Beogradu, biće građen pravi poslovni centar, najavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

– Uređenjem Trga republike pretvorićemo ga u pravi trg, onako kako izgledaju trgovi u velikim gradovima i evropskim metropolama. Kada Savski trg bude završen sledeće godine i kada tu bude postavljen spomenik Stefanu Nemanji, saobraćaj će ići po obodima, na mestu sadašnje železničke stanice će biti muzej, zgrada Pošte će biti renovirana i biće vraćena stara fasada. To će biti jedan od novih centara grada. Novi Beograd takođe treba da ima svoj centar. Beograd na vodi je predviđen više za život, a prekoputa u Bloku 18 gde je predviđena ista takva gradnja će biti pravi poslovni centar – naveo je Vesić.

On je dodao da će jedna velika međunarodna finansijska institucija svoj centar za ovaj region prebaciti u Beograd, a želja im je da se pozicioniraju baš na Novom Beogradu.

Vesić je izrazio zadovoljstvo što je Grad nastavio da sprovodi važne infrastrukturne projekte.

– Naša politika poslednje četiri godine je bila da spustimo Beograd na reke, u tome smo uspeli sa Beogradom na vodi, ali i našim drugim projektima za koje smo otvorili mogućnost da se razvijaju, kao što je Makiško polje, Blok 18, Treći Beograd, Luka Beograd, prostor do Ade Huje – rekao je zamenik gradonačelnika.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter