Izvor:
16.11.2018 u 18:37
0

NA BEOGRADSKIM ULICAMA KOLAPS: Automobili mile, spojila se slava sa poslednjim radnim danom u nedelji!

Popodnevni špic u Beogradu doveo je do totalnog kolapsa na nekim od najfrekventnijih saobraćajnica u gradu, a s obzirom da se danas slavi Đurđic mogu se očekivati još veće gužve.

– Totalni kolaps je na autoputu i Gazeli u oba smera, s tim da u smeru ka gradu, odnosno Dušanovcu, vozila gotovo da stoje. Ista situacija je i u Bulevaru Mihajla Pupina u smeru ka gradu, dok se pojačan saobraćaj beleži i na Pančevačkom mostu – smer ka gradu i u Nemanjinoj ulici, u smeru ka Slaviji – kažu iz Beogradskog taksija.

Dok su pomenuti pravci najkritičniji, nešto veće gužve su i na Autokomandi, u Karađorđevoj ulici, kao i na Brankovom mostu, u oba slučaja u smeru ka gradu.

Prilazi Brankovom mostu su zakrčeni, što je uzrokovalo da se iz novobeogradskih blokova ka gradu putuje i po 45 minuta.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter