Izvor:
10.08.2018 u 05:38
0

NOĆ U BEOGRADU: Teška nesreća na Gazeli, čoveku jedva spasli život!

Tri osobe su povređene u dve saobraćajne nesreće koje su se dogodile u Beogradu u toku noći, izjavio je danas saradnik za komunikacije Hitne pomoći Mirko Lutovac.

On je za agenciju Tanjug rekao da su u nesreći koja se dogodila u 23.26 na mostu Gazela u smeru ka Beogradu, povređene dve muške osobe (51 i 40), od kojih je jedna zbrinuta na reanimaciji Urgentnog centra.

U drugoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 22.,13 na Mirijevu, na okretnici autobusa, povređena je ženska osoba (21) koja je zbrinuta u Urgentnom centru.

U toku noći Hitna pomoć je intervenisala 120 puta, od čega 15 na javnom mnestu, a za pomoć su se toj službi najčešće javljaliu astmatičari i srčani bolesnici.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter