Izvor:
09.06.2018 u 15:44
0

BEKER: Velika četvorka više ne postoji!

Boris Beker, legendarni nemački teniser, rekao je da mediji moraju da pronađu neki novi nadimak za igrače u vrhu, pošto velika četvorka više ne postoji.

"Mislim da mediji moraju da se naviknu da 'velika četvorka' više ne postoji", rekao je Beker za "Mundo Deportivo".

Beker ističe da su Dominik Tim i Aleksandar Zverev pokazali konstantnost i da bi trebalo da budu u miksu kada se priča o najboljima.

"Ovo je težak period za njih (medije), pošto se mladi teniseri i dalje nazivaju kao "sledeća generacija". Ali Zverev i Tim ne samo da su dugo među prvih deset, već su se dokazali u poslednje dve ili tri godine", kaže Beker i dodaje:

"Tako da mediji moraju da pronađu novi način kako da ih opiše".

Boris Beker je i nekadašnji trener Novaka Đokovića, kojim je pod njegovom palicom, ali i svih ljudi u tom periodu u Novakovom timu, igrao najbolji tenis života.

Originalna velika četvorka su Rodžer Federer, Rafael Nadal, Novak Đoković i Endi Mari. Mnogi smatraju da ova četvorka nikada nije postojala, već se radilo o 'trojci' koju su činili Švajcarac, Španac i Srbin.

Međutim, onda pomenute četvorice igrača samo Rafael Nadal igra konstantno. Federer dominira na gotovom svakom turniru na kojem se pojavi, međutim već drugu godinu zaredom propustio je tri meseca tenisa, odnosno turnire na šljaci. Đoković ima problema sa samopouzdanjem od kada se vratio na teren, dok se povratak Endija Marija još čeka (povreda kuka). Tako da, da, 'velika četvorka' više ne postoji.

b92.net
Foto: Twitter/spalesrbija1, Twitter/WebtribuneRs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter