Izvor:
20.04.2018 u 14:55
0

Sjajna vest: Vajda ostaje sa Novakom do kraja sezone na šljaci!

Slovački trener Marjan Vajda ostaće sa Novakom Đokovićem najmanje do kraja sezone na šljaci, potvrdio je srpski teniser.

Đoković je sa nekadašnjim trenerom ponovo počeo da sarađuje tokom priprema za Masters u Monte Karlu, a posle poraza u trećem kolu saopštio je da su se dogovorili da Vajda ostane do Rolan Garosa.

Tada je Novak istakao da je Slovak došao da pomogne i da nemaju nikakav dogovor, ali je počelo da se spekuliše da bi saradnja mogla da bude obnovljena.

Najbolji srpski teniser je potvrdio nove detalje posle poraza od Tima rezultatom 6:7 (2-7), 6:2, 6:3, a onda i saopštio da će sigurno igrati neki turnir sledeće sedmice.

"Sutra ću odlučiti gde, ali sigurno igram sledeće nedelje. Možda će to biti turnir u Barseloni, možda i u Budimpešti, videćemo. Nadam se da ću dobiti 'vajld kartu", rekao je Đoković.

On je otkrio kakav mu je plan za sezonu na šljaci, tokom koje će konstantno raditi sa Vajdom.

"Radim na tome da vrhunac bude na Rolan Garosu, ali je želja da imam svežine i na Mastersima".

Za kraj konferencije, osvrnuo se i na duel sa Austrijancem, tokom kojeg je u nekoliko navrata potvrdio da je na putu povratka.

"Verujem u sebe i svoju igru, kao i u to da će viši nivo tek uslediti. Mogu da napredujem i da se vratim u pređašnju formu. Danas sam bio na dosta visokom nivou i meč je bio neizvestan. Zbog toga sam srećan. Imao sam svoje šanse, nisam ih iskoristio. Bio je bolji igrač kada je to bilo potrebno, ali ja napredujem iz dana u dan", zaključio je Đoković.

b92.net
Foto: Radio Televizija BN, twitter/djokernole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter