Izvor:
14.02.2018 u 14:17
0

BEKER TVRDI: Novaka potcenjuju zbog Federera i Nadala!

Novak Đoković je 2016. jedini posle Roda Lejvera u profesionalnoj eri vezao četiri grend slema, ali ga svetska teniska javnost ipak potcenjuje. Tako je zbog Rodžera Federera i Rafaela Nadala, kaže Boris Beker.

Srbin ima 12 grend slemova, ali Federer je osvojio rekordnih 20, a Nadal je na drugom mestu večne liste sa 16 najvećih trofeja.

Novaku ne odaju priznanje kakvo bi trebalo. Ali on je u eri sa dvojicom neverovatno popularnih igrača – Federerom i Nadalom – i zato je tako. Đoković ima sjajnu karijeru i bila je privilegija sarađivati sa njim. Želim mu svu sreću i siguran sam da će još osvajati grend slemove – jasan je Beker.

Legendarni nemački teniser dodaje da će trojica pomenutih tenisera, i Endi Marej uz njih, još neko vreme držati primat u svetskom tenisu.

Ima nekih klinaca koji se probijaju, ali Federer, Đoković, Marej i Nadala su i dalje najbolji kada su u vrhunskoj formi. Verujem da teniseri od 19 godina danas nisu dovoljno zreli kao što su bili ranije. Fizički su dobri, ali mentalno nisu dovoljno jaki da na terenu urade sve što treba– kritičan je Beker.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter