Izvor:
21.06.2016 u 21:33
0

I DALJE NEIZVESNO: Da li će Novak igrati na Tašu?

Prema navodima "Večernjih novosti" i dalje je neizvesno da li će najbolji teniser sveta igrati na Dejvis kupu koji se igra od 15. do 17. jula na stadionu "Tašmajdan". Da li će Novak Đoković zaigrati protiv Britanaca odlučiće čitav tim posle Vimbldona.

Čekamo da prođe Vimbldon, pa ćemo onda razgovarati sa igračima. Trenutno ne znamo ko će igrati protiv Britanaca. Novak je izuzetno opterećen i sigurno da ima svoje prioritete. Hvala Bogu, prvi cilj je ostvario – osvojio je Rolan Garos. Sada ga očekuje napad na Olimpijske igre. Sve opcije su otvorene – rekao je Obradović za "Večernje novosti".

Ovo leto će biti izuzetno naporno za tenisere. Između Vimbldona i US opena, na programu su mečevi Dejvis kupa, a onda i učešće na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Ako Novak zaigra na Tašu ovo će biti prava poslastica za ljubitelje tenisa, biće jako interesantno gledati okršaj dvojice najboljih tenisera sveta.

HappyTv.tv
Foto: Twitter/upg_net

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter