Izvor:
07.10.2019 u 19:21
0

RODŽER FEDERER JE NASTERSU U ŠANGAJU: Bio je u kontaktu sa NOLETOM!

Rodžer Federer je uoči starta na Mastersu u Šangaju poručio da je tokom Lejver kupa u Ženevi bio u kontaktu sa Novakom Đokovićem.

Akteri poslednjeg vimbldonskog finala tokom ove sezone imali su niz razmimoilaženja pre svega po pitanju situacije u ATP savetu i aktuelnih teniskih pitanja.

Ipak, čini se da je sada sve u redu i da su dvojica tenisera u dobrim odnosima, a ove nedelje biće orvi i drugi nosilac na turniru u Kini.

Rodžera su pitali za iskustva sa proteklog izdanja Lejver kupa koji je održan u Ženevi.

"Bilo je zabavno. Na znam šta da vam kažem, sve te slike i video snimci koji su se pojavili sa Lejver kupa bili su nešto neverovatno. Dao sam sve od sebe da podržim sve igrače i tim i stvorim dobru atmosferu. I svi drugi suz doprineli tome. Zaista je bilo sjajno. Naišao sam na Fonjinija, Dominik Tim mi je poslao poruku. Bio sam u kontaktu sa Rafom Nadalom poslednjih nekoliko dana, Novak mi je takođe pisao. Da budem iskren, lepo je biti u kontaktu sa svima, rekao je Švajcarac.

Sada je spreman za izazove u Šangaju.

"Imao sam nekoliko dana odmora posle US Opena, tako da sam svež stigao na Lejver kup. Dan posle toga već sam bio u teretani, spremao sam se za Šangaj i srećan sam što sam sada ovde", dodao je Federer.

Zanimljivo je i da je Federer na svom Tvitetr profilu posle dužeg vremena, tagovao Novaka Đokovića, što ranije nije bio slučaj tako često.

Razlog je pomalo neobičan, Federer je postavio fotografiju sa pica menijem u Šangaju. Rešio je da navijače pita koju picu prvo da proba.

"Šangaj počinje sa pica takmičenjem u punom zamahu. Koja pica ima najbolje ime, Djoker Nole, Figelišus, RoleksHMasters?", pitao je Federer.

Kada je reč o pici Djoker Nole među sastojcima su i "četiri bezglutenska sira" što se uklapa sa poznatom Novakovom dijetom.

U pici "figelišus" koja je čini se omiljena Rodžeru su seckane smokve, parma šunka, ulje tartufa i krem freš, ali jedan od posetilaca Federerovog profila je imao originalan savet za Švajcarca.

"Pojedi Nole picu za mentalnu pripremu", napisao je.

Federer u drugom kolu u Šangaju igra protiv Alberta Ramosa, dok Đoković igra protiv Denisa Šapovalova.

b92.net
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter