Izvor:
02.06.2019 u 15:06
0

SRPSKI DVOJAC DUŠAN LAJOVIĆ I JANKO TIPSAREVIĆ: Posle preokreta u indisjko-rumunskom dublu plasirali su se u četvrtfinale Rolan Garosa!

Srpski teniseri Dušan Lajović i Janko Tipsarević plasirali su se u četvrtfinale Rolan Garosa u dublu.

Lajović i Tipsarević su posle preokreta pobedili indijsko-rumunsku kombinaciju Rohana Bopanu i Marijuša Kopila u tri seta – 1:6, 7:5 i 7:6(8).

Srpski dubl je do plasmana u četvrtfinale došao posle dva sata i sedam minuta igre.

Srpskim teniserima ništa nije funkcionisalo u prvom setu, a drugi su takođe krenuli sa zaostatkom. Nisu iskoristili dve brejk lopte, pa su to Indijac i Rumun kaznili i poveli sa 4:3.

Zatim je usledila velika serija Janka i Dušana, kojom su meč uspeli da uvedu u treći set. Jedine brejk prilike imali su Srbi (četiri, uz meč loptu), ali ih nisu iskoristili. Na sreću u taj-brejku su zadržali visok nivo igre i plasirali se u četvrtfinale u svom premijernom zajedničkom nastupu.

Oni će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela izmedju nemačkog dubla Kevin Kravic/Andreas Majs i austrijsko-hrvatske kombinacije Oliver Marah/Mate Pavić.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter