Izvor:
06.05.2016 u 22:50
0

BERNARD TOMIĆ: Ne zanima me meč lopta, imam milione dolara

bernardtomic
Bernard Tomić
više puta tokom karijere pokazao je da mu posvećivanje sportu kojim se bavi nije jača strana.

Ima problema kako na terenu, tako i van njega, pa nije začudila ni njegova najskorija izjava povodom incidenta koji se dogodio u prvom kolu Mastersa u Madridu.

Naime, dok je Fabio Fonjini servirao na meč loptu, Tomić je okrenuo svoj reket i pokušao da odigra poen drškom. Naravno, meč je izgubio.

Mnogi nisu mogli da razumeju ovaj njegov postupak, pa je on prokomentarisao situaciju.

– Ne zanima me ta meč lopta. Da li biste vi brinuli da imate 23 godine i 10 miliona dolara – odgovorio je.

On je i ranije bio meta kritika zbog nedovoljno truda na terenu, što je bilo najočiglednije kada je u Majamiju 2014. zabeležio najbrži poraz na jednom mastersu. Za samo 28 minuta izgubio je meč od Jarka Niaminena osvojivši samo jedan gem.

Ovo je samo jedna od različitih nesportskih situacija u kojima se našao australijski teniser, a da li će uspeti da se vrati tenisu, ostaje da vidimo.

HappyTV.rs
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter