Izvor:
01.02.2019 u 13:33
0

ZIMONJIĆ: Nadamo se plasmanu na završnom turniru Dejvis kupa!

Selektor teniske reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić rekao je da zadovoljan vođstvom 2:0 protiv Uzbekistana u Taškentu i istakao da se nada da će već sutra posle meča u dublu izboriti plasman na završni turnir Dejvis kupa.

Srbija se nalazi na poen od mesta među 18 najboljih na svetu, jer su dva poena doneli Dušan Lajović i Filip Krajinović pobedama nad Sanjarom Fajzijevim i Denisom Istominom.

Ovo je ono čemu smo se nadali, da opravdamo ulogu favorita. Nije bilo lako Dušanu da posle duge pauze da izađe na meč, gde apsolutno mora da pobedi. Fejzijev je odigrao na jako visokom nivou za njegove mogućnosti, a Lajović se, s obzirom na situaciju, sjajno snašao i kako je meč odmicao igrao je sve bolje i bolje – rekao je Zimonjić posle meča.

Za partiju Krajinovića, Zimonjić kaže, da je fenomenalno odigrao čitav meč.

Istomin je vrlo iskusan i neugodan igrač, ali on je na terenu bio apsolutno nemoćan jer Filip je igrao suviše brzo za njega i držao meč pod kontrolom sve vreme. Bile su tu dve brejk lopte koje je Filip spasao, tu je možda meč mogao da se preokrene, ali i ovako je sjajna igra. Nadam se da ćemo sutra posle dubla doći do pobede – zaključio je selektor.

Dubl Viktor Troicki/Nikola Milojević – Istomin/Fajzijev igra se sutra od devet sati po srednjeevropskom vremenu, a onda su na programu preostala dva singla.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter