Izvor:
04.06.2018 u 01:44
0

OSVOJILE PROLAZ NA EVROPSKO PRVENSTVO: Rukometašice Srbije savladale Makedoniju!

Ženska rukometna reprezentacija Srbije pobedila je danas u Nišu selekciju Makedonije sa 35:30 (16:13) u poslednjem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Srbija je u prethodnom kolu obezbedila plasman na šampionat Evrope u Francuskoj, a današnjom pobedom u Čairu overila je prvo mesto u grupi.

Rukometašice Srbije su kvalifikacije završile sa pet pobeda i porazom, dovoljno da se nadju ispred četvrte reprezentacije sveta, Švedske, i tako izbore povoljnije mesto pred žreb koji će se održati 12. juna u Parizu.

Najefiasnije u pobedničkom timu bile su Marija Obradović i Katarina Krpež Šlezak sa po šest pogodaka, dok je Makedoniju predvodila Dušica Djordjieska sa devet golova.

Evropsko prvenstvo na programu je od 29. novembra do 16. decembra u Francuskoj.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter