Izvor:
12.04.2018 u 21:56
0

BEJZBOL, SPORT KOJI BOLI: Pogodio ga lopticom u glavu brzinom od 170 na sat! (VIDEO)

Igrač Detroit Tajgersa Džordan Zimerman izvukao se, na sreću, samo sa lakšim povredama nakon što ga je loptica koju je palicom udario pogodila tačno u glavu Džejsona Kipnisa.

Zimerman je završio u bolnici nakon što je u prom iningu, na samom početku utakmice, bacio lopticu udaraču Klivlend Indijansa. Kipnis je lopticu tešku oko 145 grama udario brzinom od 170 kilometara na sat i ona je poput metka pogodila Zimermana u glavu.

Celi Progresiv Fild Stadion je utihmnuo, a Zimermam se bespomoćno valjao po travnjaku dok mu u pomoć nisu pritrčali lekari. Ipak, iz bolnice je stiglo obaveštenje da je Zimerman završio samo sa lakšom povredom.

– Video sam da loptica leti ka meni i pokušao sam da se izmaknem, ali nisam imao nikakve šanse. Odmah sam proverio da li imam sve zube i kada sam shvatio da je sve ok, bilo mi je jasno da sam imao sreće – rekao je Zimerman.

– Hvala svima na ljubavi, sve je dobro! Vidimo se za pet dana! – napisao je on na svom Tviter nalogu.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/FOXSportsDet

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter