Izvor:
20.02.2018 u 15:41
0

LJUBAVNICI NA LEDU ODLAZE U OLIMPIJSKU LEGENDU: Savršenim nastupom, uz zlato ispisali istoriju klizanja!(VIDEO)

Kanađani Tesa Vrčju i Skot Moar osvojili su zlatnu medalju u umetničkom klizanju na Zimskim olimpijskim igrama u Pjongčangu i tako postali najtrofejniji plesni par u olimpijskoj istoriji.

Njima je ovo drugo zlato u Južnoj Koreji, pošto su prethodno stigli do najsjajnijeg odličja i u ekipnom takmičenju, a ukupno treće na Zimskim olimpijskim igrama jer su bili najbolji i na Igrama u Vankuveru pre osam godina.

Pored te tri zlatne medalje, Tesa Vrčju i Skot Moar imaju i dva srebra iz Sočija. Tesa Vrčju i Skot Moar su do zlata u Pjongčangu stigli sa 206,07 bodova.

Oni su nakon kratkog programa imali 83,67 bodova, a u slobodnom programu su, uz muziku iz Mulen ruža, sakupili 122,40.

Srebro su osvojili Francuzi Gabrijela Papadakis i Gijom Sizeron (205,28 bodova), dok su se Amerikanci Maja i Aleks Šibutani okitili bronzom (192,59).

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter