Izvor:
07.02.2018 u 02:58
0

Ivana Španović skočila do prvog mesta u Diseldorfu!

Posle trećeg mesta u Karlsrueu, Ivana Španović nastupila je na mitingu u Diseldorfu u skoku udalj. U trećoj seriji, preuzela je vođstvo i nije ga ispuštala do kraja sa 6,77.

Ivana je sezonu startovala uz pet prestupa u Karlsrueu, zatim je usledio skok od 6,61 koji joj je doneo treće mesto.

Ipak, rezultat ovde nije primaran, već da se uhvati dobar zalet za Svetsko prvenstvo u Birmingemu, koje počinje 4. marta, tek sledi pravo zagrevanje.

U prvoj seriji, Ivana je vrlo nezadovoljna napustila stazu, zbog prestupa. Drugi skok nije bio bolji (bio je to čak sedmi prestup u poslednjih osam skokova u tom trenutku), ali je onda probila led sa 6,77!

I posle četvrte serije, Španovićeva je vodila ispred Mogenare koja je imala 6.68, Berks je bila na 6,67.

Bilo je malo nervoze u završnici, Ivana je u petoj seriji prestupila, u šestoj imala 6.72, posle čega je pozdravila publiku i otišla na konsultacije sa trenerom Goranom Obradovićem.

Utisak solidan, uprkos četiri prestupa, što je sigurno daleko od njenih apetita, bolji od dva skoka bio je dovoljan, trenutno je i najbolji u tek započetoj sezoni!

Iza nje su ostale Mogenara sa 6.68 i Kvaneša Berks, sa 6.67, što joj je skok sezone.

Podsećanja radi, u Karlsrueu je Malaika Mihambo bila najbolja sa 6.72.

telegraf.rs
Foto: IAAFAthletics/printscreen, Twitter/LookerWeekly

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter