Izvor:
21.09.2017 u 18:01
0

Ima nade za Šumahera: Porodica ga vodi na lečenje u Dalas!

Pojavila se nova nada u oporavak Mihela Šumahera, pošto je njegova porodica odlučila da ga posle skoro četiri godine odvede u Dalas, u kliniku specijalizovanu za lečenje teških povreda glave, kakvu ima legendarni vozač Formule 1.

Šumaher je nepokretan od decembra 2013. godine, kada je na skijanju udario glavom u kamen, ali u kakvom je još stanju, da li može da govori, da pokreće makar ruke, apsolutno ne postoje validne informacije, jer ih porodica krije od javnosti.

Ipak, kako saznaje list Bravo, porodica Šumaher je odlučila da Mihaela odvede u Dalas, u kliniku koju vodi Mark Viks, specijalista za povrede na mozgu.

– Imamo veliko iskustvo sa takvim traumama. U Evropi verovatno nema klinike koja obrađuje toliko slučajeva kao mi – kaže Viks.

Porodica Mihaela Šumahera dugo već ima pravu mini kliniku u kući i skupo plaća za njegovu negu i lečenje.

informer.rs
Foto: wikipedia, arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter