Izvor:
19.06.2016 u 22:12
0

TRKA U NEMAČKOJ: Borković zauzeo DRUGO MESTO u Ošerslebenu

Srpski automobilista Dušan Borković zauzeo je drugo mesto i postolje na obe trke, na stazi Ošersleben u Nemačkoj u okviru TCR šampionata.

Borković je tokom šestog trkačkog vikenda prikupio 41 bod i sada u generalnom plasmanu zauzima osmu poziciju sa ukupno 88 poena.

Gotovo tokom cele trke vodila se velika borba između Borkovića i njegovog klupskog kolege Homole i Burija, da bi na kraju vozači "B3 rejsing" tima zauzeli prva dva mesta, dok je treće mesto pripalo Dzejmsu Nešu.

Bio je ovo sjajan vikend. Ovo je ono što mi je trebalo najviše u ovom momentu. Ovo je ono što vraća samopouzdanje i nadam se da ću ovim tempom nastaviti u Sočiju i da ću na kratku letnju pauzu otići sa još novih bodova – rekao je Borković nakon trke.

Sledeće dve runde TCR šampionata voze se 3. jula u Sočiju.

Tanjug
Foto: Twitter/motoryracing

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter