Izvor:
21.09.2019 u 16:00
0

PARA STONI TENIS: Srebro za muški tim u para stonom tenisu na EP!

Muška reprezentacija Srbije u para stonom tenisu osvojila je srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Helsinborgu, u Švedskoj.

Tim u sastavu Boris Stojiljković, Goran Perlić i Vladan Petković izgubio je u finalu od Francuske sa 2:0, u klasi 1 i 2.

Do finala je došao pobedama u grupi nad Mađarskom (2:0) i Češkom (2:0), uz još jedan poraz od Francuske (2:0), a u polufinalu nad Poljskom od (2:0).

Srbija je takmičenje u Helsinborgu završila sa čak šest medalja, zlatne su osvojili ženska ekipa i Borislava Perić Ranković, a srebro Mitar Palikuća, Nada Matić i Ana Prvulović.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter