Izvor:
09.09.2019 u 07:25
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ O USPEHU ODBOJKAŠICA: Vi ste najlepši uzori mladima!

Potpredsednica Vlade Srbije i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović čestitala je odbojkašicama Srbije osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Turskoj i poručila im da su još jednom dokazale da im je mesto u samom vrhu, među zvezdama.

– Drage naše devojke, učinile ste Srbiju ponosnom i donele ste radost naciji, hvala vam na tome! Od srca vam čestitam osvajanje još jednog najsjajnijeg odličja! Popeti se na vrh je uspeh, istrajavati na vrhu, među zvezdama, herojski JE podvig! Vi ste upravo to – srpske heroine i najlepši uzori devojčicama i mladim ženama – istakla je Mihajlovićeva.

Kako je saopštio njen kabinet, potpredsednica Vlade je dodala da zemlja s nestrpljenjem očekuje naredno Evropsko prvenstvo koje će se održati u Srbiji, jer će to biti prilika ne samo da još jednom pokažemo da smo odlični domaćini, već i da uživamo u igrama naših reprezentativki.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter